Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic:"Evimizin avantajını kullanmak istiyoruz"


Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül: "Latovlevici için şu an bir talep yok"


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Adanaspor maçının zor geçeceğini söyledi.

Ligin 23. haftasında sahasında Adanaspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, çalışmalarını maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadı'nda sürdürdü. Teknik Direktör Zoran Barisic yönetiminde yapılan idmanın basına açık olan bölümünde futbolcular ısınma ve top çalışması yaptı. Daha sonra basına kapalı olarak taktik çalışıldı.

“Zor bir maç olacak”

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında duran toptan yedikleri gol sonucu mağlup olduklarını kaydeden Barisic, “Trabzon zor bir deplasmandı ve bunun bilincindeydik. Kaybetmek pekte sıkıntılı değil bizim için. En azından bir puan veya 3 puan almaya gitmiştik.

Trabzon maçında çok basit hatalarımız oldu. Bunun analizi yaparak çalıştık. Bunları iyileştirmeye çalışıyoruz. Hafta sonu önümüzde Adanaspor maçı var. Bu tür maçlar zor geçiyor ve bunun bilincindeyiz. Evimizde iyi oynayan bir takımız ve bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.
Gazetecilerin içeride kazanan ancak dışarıda kaybeden bir Karabükspor olduğunu hatırlatması üzerine Barisic, “Bu aslında uzun süreye bağlı bir şey. Biz iki haftadır buradayız.

Şu an önceliğimiz Adanaspor maçı. Tabii ki deplasman maçlarındaki başarısızlıklarımız içinde ayrı bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Tolga Gül: “İçeride kendimize güveniyoruz”

Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül ise kendi sahalarında oynadıkları maçlarda iyi oyun sergilediklerini ve bu sezon topladıkları 30 puanın 26’sını içerideki maçlarda aldıklarını kaydederek, “İçeride kendimize güveniyoruz ama bunu deplasman maçlarına da yansıtmak istiyoruz.

Bir an evvel ligde tutunacak, bizi kümede bırakacak puanlara ulaşmak istiyoruz. Adanaspor maçı çok önemli. Taraftarlarımızla birlikte evimizde cumartesi günü sahadan galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

“Şu an bize gelen bir talep yok”

Galatsaray’ın Latolevici ile ilgilendiği yönünde çıkan haberlerin de hatırlatıldığı Gül, “Bir talep ve bilgi yok. Latovlevici gelecek sezonda sözleşmesi olan bir oyuncumuz. Oyuncularımızın dikkat çekmesi ve onlarla ilgili transfer söylentileri şu an için biz bunları düşünmüyoruz.

Biz işimize bakıyoruz. Maçlarımıza konsantre olmuş durumdayız. Öncelikle bize gerekli puanları toplamak istiyoruz. Sezon sonu geldiğinde o günün şartlarında görüşülür bakılır ve onu zaman düşünmek gerekir” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi