20130315AW000700_01Karabük Bahaddin Gazi Yurt Müdürlüğü’nde eğitimci Ömer Yüksek tarafından “Zaman Yönetimi” konulu eğitim verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Zonguldak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Karabük’te bulunan Bahaddin Gazi Yurt Müdürlüğü’nde Eğitimci Ömer Yüksek tarafından “Zaman Yönetimi” konulu eğitim verildi. Konunun Uzmanı Ömer Yüksek tarafından verilen eğitimde; öğrencilere zamanın göreceli, satın alınamaz ve döndürülemez olduğu, ayrıca engelleri bir bütün olarak değil, parçalara bölerek çözümler bulunması gerektiği anlatılırken, ayrıca yapılacak işlerin önem ve aciliyet sırasına göre kategorize edilmesi konusuna vurgu yapıldı.

Öte yandan eğitim esnasında öğrencilerle karşılıklı bilgi alışverişinde de bulunulurken, bu tür eğitimlerin öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri, eğitim ve kariyer hayatlarına katkı sağlamaları açısından faydalı olacağına dikkat çekildi. Diğer yandan Ömer Yüksek’in verdiği eğitimin sonunda öğrencilere Yurt Müdürlüğü tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi