Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın eşi Zahide Ceylan, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un sosyal sorumluluk projelerinden sorumlu başdanışmanı oldu.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Sekreteri Ferudun Cevahiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın eşi Zahide Ceylan’ın Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un sosyal sorumluluk projelerinden özellikle engelliler, çocuklar, gençlik ve kadınlardan sorumlu başdanışmanı olduğunu duyurdu. Cevahiroğlu, “Türkiye Konfederasyonlar Topluluğumuz bundan sonraki süreçte engelli vatandaşlarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız yararına yapılacak olan sosyal sorumluluk projelerini ulusal ve uluslararası organizasyonlarda sorumlu başdanışman sıfatıyla Zahide Ceylan yürütecek ve karar verecektir” dedi.

Zahide Ceylan, TBMM’de 22. ve 23. dönem AK Parti Karabük Milletvekilliği yapmış olan Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın da eşi.

Editör: Haber Merkezi