MUSTAFA EREN İLE ÇİÇEĞİ BURNUNDA MHP MİLLETVEKİLİ DURMUŞ YALÇIN DÜN AKŞAM BERABER YEMEK YEDİLER


 

BU YEMEK, ZAFER YEMEĞİ Mİ..?


 

zafer-yemegi-1

Geçtiğimiz genel seçimlerde MHP Milletvekili adayı Durmuş Yalçın’ın kahvaltısına katıldığından dolayı çok eleştirilen ve hatta konu ile ilgili bir sürü söylemler çıkan CHP’li Mustafa Eren “Ben davet edilen her yere giderim” demişti.

MHP Adayı Durmuş Yalçın’ın kahvaltısına katılan Mustafa Eren “Davet edildim gittim, beni partim bir yere davet etmiş de gitmedim mi?” açıklamasını yapmıştı.

CHP’den 2011 Genel Seçimlerinde Milletvekili, 2014’de de Safranbolu Belediye Başkan adayı olan Mustafa Eren ile çiçeği burnunda MHP Milletvekili Durmuş Yalçın’ın dün akşam (10.05.2015 Çarşamba) saat 21:00 sularında Safranbolu’da bir restoranda baş başa yemek yedikleri sırada çekilen fotoğraf sosyal medyaya düştü.

Bu fotoğrafı görenler, Eren’in samimiyetini sorgularken, MHP Milletvekili Yalçın’ın Safranbolu’da aldığı CHP oylarından dolayı teşekkür mü ettiği sorusu akıllara geldi.

Eren, seçim sırasında kahvaltıya “davet edildim, gittim” demişti. Şimdi bu yemeğe nasıl bir açıklama getirecek, merakla bekleniyor.

 

eren-mhp-kahvalti