ZAFER DERSHANESİ, BU SENEDE FARKLILIĞI İLE AYRICALIKLARINI ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDİYOR


 

zafer-ders-1

“Tüm öğrencilerin özlemi üniversiteli olmak” diyen konunun uzmanları, hazırlık dönemine de işaret ederek “Hepiniz yaşamınızda hem severek yapacağınız, hem de iyi gelir getiren bir işiniz olsun istiyorsunuz. Ama ülkemiz koşullarında üniversiteli olmak kolay olmuyor. Dikkatli bir ön çalışma ile ancak başarı yakalanabilir” diyorlar.

zafer-ders-2Üniversitelerin kontenjanlarının sınırlı olması ve başvuran adayların sayısının çokluğu, kaygılarınızı artıracak, diyen konu uzmanları “İşte bu kapsamda Zafer Dershaneleri, branş öğretmenleri denetiminde gün boyu açık bulunan ve sınavlara yönelik tüm yayınların bulunduğu etüt salonları ile öğrencilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunmakta. Etüt öğretmenleri, öğrencilerin anlamakta zorlandıkları konularda ücretsiz özel ders vermekte. Etüt çalışmaları öğrencilerimizin başarı grafiğini yükseltmede çok etkili olmaktadır” diyorlar

Zafer Dershanesin de  öğrencilerin, etüt salonlarında diledikleri kaynaktan, diledikleri anda yararlanma ve çalışma olanağı bulduklarını belirten Zafer öğretmenleri  ise  “Öğrencilerini başarıya ulaştırmak için özverili çalışmak gerekiyor buna inanıyoruz. Öğrencilerimizin geldikleri okullardaki düzeyleri, sınavlardaki başarı durumları göz önünde bulundurularak, eksik kalan ya da yeterince kavranamayan konularda ek ders verdiklerini yine  ek dersler ile  özverili  olarak öğrencilere ücretsiz sunulduğu belirtiliyor.

Bu güçlükleri aşmanın ve üniversite sınavında başarılı olabilmenin birtakım koşulları olduğuna dikkat çeken konu uzmanları,

1. Yeteneklerinize ve isteklerinize uygun yükseköğretim programlarına (gelecekteki mesleğinize) karar vermek,

2. Bu amaca ulaşmak için düzenli, disiplinli, verimli, planlı ve periyodik tekrarlar yaparak çalışmak,

3. Bu çalışmayı deneyimli, birikimli, güvenilir, başarısını her yıl yükselen bir grafikle kanıtlamış iyi bir dershanenin rehberliğinde yapma konularına dikkat çekiyorlar.

Daha ilk adımda bir seçenekler yığınıyla karşı karşıya kalan öğrencilerin, YGS ve LYS’ye hazırlanmanın yöntemini ve kapsamını bilmiyorsanız size sunulan seçenekleri ve vaatleri değerlendirmekte zorlandığına dikkat çeken Zafer Dershanesi öğretmenleri “23 yıllık deneyimi ve birikimleri ile doğru karar vermenize yardımcı olmaya hazırız” diyorlar.

Korkulu bir rüya gibi algılanan, çoğu kez kapısında birkaç yıl yitirilen YGS ve LYS, Zafer Dershaneleri öğrencileri için farklı, zevkli ve etkin bir hazırlık süreciyle kazanılan bir sınav dönemi olarak Karabük’te eğitimine başladı.

Eylül ayı döneminde kayıtların devam ettiğini belirten yetkililer, velilerin değerlendirmeyi iyi yapmalarını da belirterek “çocuklarımızın geleceği önemlidir” diyorlar.

 

zafer-ders-3

 

 

Editör: Haber Merkezi