KARABÜKSPOR

Temsilcimiz Kardemir Karabükspor son galibiyetini yaklaşık üç ay önce 14 Aralık 2014'te almış ve ardından 11 maçtır 3 puan kazanamayacağı bir sürece girmişti. Karabükspor son olarak geçtiğimiz hafta Spor Toto Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Akhisar Belediyespor karşısında 5-1'lik farklı bir sonuç alarak, haftayı yine puansız kapatmıştı.

25. Hafta karşılaşmasında 20.03.2015 Cuma Saat 20:00'de Torku Konyaspor'u kendi sahasında konuk edecek olan temsilcimizde hazırlıklar tamamlandı. Teknik direktör Yılmaz Vural "Öyle bir çizgideyiz ki, hiç telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Geri kalan 10 maçın 7'sini kazanma zorunluluğumuz var. 3 tane kaybetme hakkımız var ama bun da dışarıda oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş gibi ağır maçlarımız var. Kendi camiamdan ricam, biraz sabırlı olun. Sonucu görelim, küçük de olsa bir şansımız var." şeklinde ifadeler kullandı.

Peki Karabük'ün, Karabükspor üzerindeki söz hakkını yitirdiği, Karabükspor'un taraftardan koparıldığı bu zorlu dönemde, yönetim kanadı elinden geleni yapıyor mu?

Ligde gelinen noktanın sorgulanması gerektiğini ve gerekli açıklamaların yapılmasını beklerken, kulüp yönetiminin sessizliği kafaları daha da karıştırıyor. Gelecek sezona Süper Lig'de başlamak adına teknik kadronun ve sporcuların sahada göstereceği mücadelenin dışında yapılacak hiçbir şey kalmadı mı?

Ligde kalma adına yarış içinde olduğumuz ve 2 puan farkla bir üst sıramızda yer alan Kayseri Erciyesspor yönetiminin yaptığı yazılı açıklamayı sizlerle paylaşıyor ve yorumunu kamuoyuna bırakıyoruz.
ÖNEMLİ DUYURU

21.03.2015 tarihinde Kayseri Erciyessporumuz tarihi günlerinden birini yaşayacak ve yaşatacaktır.
Bilindiği üzere sıkıntılı günler geçiriyoruz. Taraftarlık iyi günde , kötü günde birlikte olma , birlikte hareket etme , birlikte sevinmek , birlikte üzülmek demektir.
21.03 Cumartesi günü saat:13.30 da tüm Kayserilileri Kayseri Erciyesspor - Ç.Rizespor maçına ,takımımıza destek olmaya bekliyoruz.
Yönetim olarak maç günü ;
*Maçımıza gelecek ilk 1000 kişiye takım formamız ücretsiz dağıtılacaktır.
*Maçımıza gelecek herkese bugünden başlamak üzere Passolig bedava dağıtılacaktır.
*Maçımıza gelecek herkese maç bileti ücretsiz yüklenecektir.
*Maçımıza gelecek herkese sucuk ekmek ve meyve suyu ücretsiz dağıtılacaktır.
Görüşmelerimiz devam etmektedir.
Çok kıymetli şehrimizin yöneticilerinin de her zaman olduğu gibi bu zor günümüzde bize destek olacaklarından hiç şüphemiz yoktur.
İnşallah maç günü ulaşım hizmetleri ile de gerekenin yapılacağı müjdesini,basın ,medya sosyal paylaşım yoluyla da çok kıymetli taraftarlarımıza ileteceğiz.
Yönetimimiz ; Kısacası bugüne kadar yapılabilecek her şeyi yapmaktan çekinmemiş , Elinden gelen her şeyi bundan sonrada yapmaya devam edecektir.
.2015

...

...

Editör: Haber Merkezi