KAYGANLAŞAN YOLDA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜNÜN ÇABASI YETMEDİ


 
20150730AW489175_01Karabük’te kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir midibüs, yoldan çıkıp bir giyim mağazasına çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Adnan Mutlu idaresindeki 34 UU 6498 plakalı midibüs, virajı döndükten sonra yolun ıslak ve kaygan olması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası kaldırıma çıkarak bir giyim mağazasına çarparak durdu.

Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, giyim mağazasının cam olan kapıları kırıldı.

Mağaza çalışanı Asım Tetik, kaza sırasında dükkanın kapalı olduğunu ve olası bir facianın kıl payı atlatıldığını söyleyerek, “Evden çıktığım sırada telefon gelerek kaza olduğu ve dükkanın içine araba girdiği söylendi.

Yolun ıslak olması sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek dükkanın girişine çarpmış. Allah’tan dükkan açık değildi ve içeride müşteri yoktu. Birde kaldırımda yürüyenler vardı. Çok şükür herhangi bir can kaybı olmadı. Biraz maddi hasar var. Bununla geçmiş olsun” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi