DSC_0099Karabük Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi Karabük’ün farklı mahallerindeki yol düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.


 

Karabük’te bozuk yolların asfaltlanması, heyelan olan bölgelere set duvarlar yapılması, yol genişletme, kaldırım, duvar yapımı ve çevre düzenlemesi çalışmaları Karabük’ün bütün mahallelerinde aralıksız devam ediyor.

Karabük Belediyesi, kentin dört bir yanında başlattığı asfalt ve yol genişletme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yaz sezonu süresince şehir merkezimize ağırlık vermiştik.

Şimdi de şehir merkezimize yakın olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalarımızı yolların daha elverişli kullanılabilmesi için aralıksız ve hızlı bir şekilde yapıyoruz. Havalar fırsat verdikçe mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz.

Karabük’ün hizmet almayan tek bir sokağı, mahallesi kalmayacak. Biz halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Halkımız en güzel olana layıktır” dedi.