MHP KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI FERAMUZ AKBULUT, KENDİSİNİ ELEŞTİREN AK PARTİ KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI KEMAL KARADENİZ’E CEVABEN YAPTIĞI AÇIKLAMADA ADETA YERDEN YERE VURDU


 

feramuz-yerden-yere-vurdu


Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut’un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamadan sonra, AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz de cevaben bir açıklama yapmıştı.

Kemal Karadeniz’in yaptığı açıklamaya ilk önce Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili aynı sertlikte cevap verdi, ardından da MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut cevap verdi.

Akbulut ağır bir şekilde kaleme aldığı açıklamada AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanının ismini bile kullanmadan adeta yerden yere vurdu.

Feramuz Akbulut'un yaptığı açıklama aynen şöyle;
İktidar  partisinin Karabük Merkez İlçe Başkanı bir açıklamada bulunmuş ve aklınca seviyeden, ahlaklı siyasetten bahsetmiş. Ben aslında onu muhatap alıp ta cevaplamam. Çünkü o ne yapsın iktidar partisinin nimetleri üzerinden ona takılan  at gözlüğü ile meselelere bakabiliyor.

Net olarak bilmesi gereken bir konu var, biz idealleri doğrultusunda siyaseti vatan ve milletimiz için yaparız, iktidar partisi kovalayıp dünyalık peşinde olmadık olamayız da.

Açıklamamda yazdıklarımın tamamı doğru, ülkede cereyan eden gelişmeler ve AKP’nin icraatlarına karşılık Türk milliyetçisinin görüşleridir.  İktidar partisinin merkez ilçe başkanı sanırım anlama, algılama ve yorumlama noktasında çok düşük seviyede. Yazılanları doğru okuyamıyor, yapılanları anlamıyor. Eğer şu ülkede Habur’dan başlayıp, İmralı’ya uzanan yolda AKP’nin ifade ettikleri ve yaptıklarının yanında bölücülerin isteklerini anlayıp ta, buna kardeşlik sağlama gibi zırva bir tanım yapıyorsanız psikolog heyetinin bile sizleri tedavi edemeyeceği aşikardır.

İktidar partisinin Merkez İlçe Başkanı eğer okumanız yasaklanmadıysa İmralı tutanaklarını biroku, normal algılaması olan birine açıklamasını yaptır, ondan sonra neler diyebileceksin bir görelim. Ama şanslısınız, Başkanlık seçimlerinde bebek katili ile ittifak yapabilirsiniz. Bunu ben söylemiyorum bebek katili diyor. Sonra size iktidarı altın tepside sunmuş bebek katiline bir teşekkür bile etmemişsiniz, İmralı da ki caniye. Bunu da o söylüyor. Sakın itiraz etme sürece zarar verirsin! Bak bölücüler 8 kamu görevlisini tutanakla teslim etti, hainler.

Yazıklar olsun Türk devletinin onurunu ayaklar altına alanlara.

Yazıklar olsun mensubiyet şuuruna erişmemiş soy fukaralarına.
İktidar Partisinin Merkez İlçe Başkanı, AB diretmesi ve yıkım projesi doğrultusunda gerçekleşen yargı paketlerinde bebek katiline sayın demekte suç olmaktan çıkıyor. Sistemli planlı bir şekilde bölücülerin istekleri tek tek gerçekleşiyor. Gerçi sana çok görmüyorum ülke gerçeklerini bilmiyorsun ama Sayın İktidar partisinin Merkez İlçe Başkanı bilmediğini de bilmiyorsun. Şehide ‘kelle’, Bebek katiline ‘sayın’, çiftçiye ‘ananı al git, gözünü toprak doyursun’…

Bu sözler AKP’ye ait seviye nerede? Sayın iktidar partisini Merkez İlçe Başkanı nasıl oluyor da seviyeden bahsedebiliyorsunuz. Bizler istesek te bulunduğunuz seviye ye inmemiz mümkün değil.

Şunu aklına çok net olarak yerleştir, sana tavsiyede bulunuyorum; İslam âlimlerinin üzerinde ittifak sağladığı üzere haddini bilmek çok önemlidir. Sen dünyalığını yap boş ver. Anlamadığın konularda beyanlarda bulunma, yok ‘anlıyorum’ diyorsan da, genel merkez destekli heyetlerinizle beraber gelin istediğiniz TV kanalında şu Habur, İmralı meselesini bir konuşalım. Dolayısıyla da seviye tespitini Karabüklü hemşehirlerimiz karşısın da yapmış oluruz, olur mu ? Sayın iktidar partisinin Merkez İlçe Başkanı.

Editör: Haber Merkezi