YENİCE BELEDİYE BAŞKANI, YAŞLILARI VE HASTALARI EVİNDE ZİYARET EDİYOR


 

OKULLARDA ÖĞRENCİLERE TOP DAĞITIYOR


 

yenice-cayli-ana-foto

Karabük’ün Yenice İlçesinin 2. Dönem görevinde bulunan deneyimli Belediye Başkanı Zeki Çaylı, insana odaklı yöneticiliği ile takdir toplamaya başladı.

İlçede bulunan yaşlı ve hastaları evinde ziyaret eden Başkan Çaylı, onların istek ve taleplerini alıyor.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Ayın belirli günleri ilçede bulunan yaşlıların ve hastaların evlerine ziyaret yapan Çaylı “Yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, onları unutmadığımızı, her an aklımızda olduğunu göstermek istiyoruz. En azından onları mutlu ettiğimize inanıyorum. Bizleri evinde gören yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın gözleri gülüyor. Onlarla sohbet ediyoruz, bir ihtiyaçları var mı, şikayetleri neler dinliyoruz. Belediye olarak giderebildiğimiz ihtiyaç ve hizmetleri onlara anında sunmaya gayret ediyoruz. Aslında bu hizmet onlardan fazla beni mutlu ediyor. Çünkü onların hayır dualarını alarak maneviyatımızı, ruhumuzu ve hizmet aşkımızı güçlendiriyoruz” diye konuştu.

ÖĞRECİLERE TOP DAĞITIYOR

Yenice ilçesinde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilere futbol, basketbol ve voleybol topları dağıtan Başkan Zeki Çaylı “Öğrencilerimizin boş zamanlarında spora yönelmeleri için kısıtlı imkanlarımız dahilinde onlara çeşitli oyun topları dağıtıyoruz. Bu sosyal projeleri daha da çeşitlendirerek devam ettireceğiz.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi