24112016_5000evleryol_3Karabük’ü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Karabük Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Karabük’te, eksik görülen her bölgede yol açma çalışması yapıyor.


 

Yeni imar yollarını açarak talepleri cevaplayan Karabük Belediyesi, bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok mahallede hizmetler gerçekleştiriyor.

Nüfusun her geçen gün arttığı 5000 Evler Mahallesinde artan yapılaşmaya yönelik açılan yeni imar yolları Karabük’ün gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor.

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni açtığı yolları imara uygun, planlı bir şekilde planlamaya devam ediyor.

İmar planlarında bulunan yollar açılarak vatandaşların ulaşım sorunu çözülerek mahallelerde yeni yerleşim alanları oluşturuluyor. Mevcut planlarda yol olarak görünen ancak kullanılamayan yollar Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Şahin Tepesi mevkiinde yeni imar yolları açan ekipler, dolgu malzemesi sererek zemini sağlamlaştırıyor.

Karabük’te yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı yeni yolların hızla açıldığını kaydeden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak, konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz” dedi.