Karabük Belediyesi tarafından Yeni Mahallede açılan Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerleri düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.


 

04062015_sertifikatoreni_19Yeni Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, MHP Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Ali Kara, mahalle muhtarları, kursiyerler ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi sertifika töreninde yağmur nedeniyle gösterilerini yapamayan Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kreş öğrencileri, Yeni Mahalle’de düzenlenen sertifika töreninde gösterilerini sergiledi. Beğeniyle izlenen minik öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı.

04062015_sertifikatoreni_5Gösterilerin ve konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Yeni Mahalle Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

2014-2015 eğitim yılında kursa başlayan kursiyerlerin yaptığı çeyizler ise açılan sergide halk ve davetlilere sunuldu.