Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Camilerde Yaz Kur’an Kurslarının okulların tatil olmasıyla başlayacağını açıkladı


 

yaz-kuran-kurslari

Karabük İl Müftüsü Halil Bektaş, Yaz Kur’an Kursları çerçevesinde sosyal ve kültürel etkinlikler yapacaklarını belirtti. 

İl Müftüsü Bektaş “Okullar tatil olduktan bir hafta sonra, yani 22 Haziran tarihi itibariyle bütün cami ve Kur’an Kurslarında yaz kurslarımız başlayacak. Günde 3 saat olmak üzere, haftada 5 gün olarak planladığımız yaz kursları içinde sosyal ve kültürel etkinliklerimizde olacak.” Dedi

İl Müftüsü Halil Bektaş konuyla ilgili açıklamalarına şöyle devam etti;

“Öğrencilerimizin yoğun ve yorucu bir eğitim döneminden geçtiklerini biliyoruz ve onları sıkmadan hem tatil yapabilecekleri, hem dinlenebilecekleri ama bu arada da son derece önemli olan temel ahlaki bilgileri, Kur’an- halil-bektas-il-muftusuKerim’in anlamını, duaları, dini ve ahlaki bilgileri öğrenmelerini arzu ediyoruz.

Sevgi ortamı içerisinde en güzel şekilde öğrencilerimize bilgileri kazandırmaya çalışacağız.

Kurslarımız 2 ay sürecek. 4-6 yaş grubu öğrenciler için yeterli sayıya ulaşırsak onlara da özel kurslar açacağız. 

Ailelerin, çocuklarımızı bu kurslara göndermelerini önemle rica ediyor ve bekliyoruz.

Yoğun eğitim döneminden sonra tatile çıkacak öğrencilere hayırlı tatiller diliyor, 22 Haziran itibariyle de yaz kurslarımıza bekliyoruz.”

Bektaş, karnelerini alan öğrencilere de iyi tatiller ve başarılar dileyerek, velilerin de öğrencilere karşı hoşgörülü olmalarını istedi.

 

Editör: Haber Merkezi