Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Abdullah Küçüktepe yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı


 

Başkan Abdullah Küçüktepe mesajında “2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da YAŞA ve YAŞAT EĞİTİMİ GELİŞTİRME DERNEĞİ olarak çalışmalarımıza devam edip, Ülkemiz için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi.

Her yeni yılın, yeni bir başlangıç olduğunu ifade eden Başkan Küçüktepe; 2016 yılında ülke olarak büyük badireler atlattık; ama milli birlik ve beraberlik içinde yaşanan kötü hadiselerin üstesinden geldik.

Acı ve tatlı hatıraları ile bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Başkan Küçüktepe; “Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2017 yılının da en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri de milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz ise mutlaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın İlimize ve Ülkemize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, İlimizdeki emeklilerimizin, vatandaşlarımızın, görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi