Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği "3 Nisan Türk Halk Müziği Korosu" oluşturmak için proje başlattı.


 

Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Abdullah Küçüktepe yaptığı açıklamada; Milli değerlerimizin, manevi ve toplumsal yapımızın unutturulmaya çalışıldığı 21. yy’da, merhametli, sağduyulu, duyarlı, samimi kişileri Yaşa ve Yaşat çatısı altında bir araya getirerek; hiçbir dini ve siyasi kimliğe bağlı kalmaksızın, Kamu yararına hizmet etmeyi amaç edinmiş bir sivil toplum kuruluşudur.

Müziğin evrensel birleştirici gücünü kullanarak Karabük’ümüzde yediden yetmişe, tüm kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, hemşerilerimiz ve Üniversitemizdeki öğrencilerimiz, içindeki gönüllülerden oluşan solistler, koro elemanları, telli çalgı çalanları, üflemeli çalgı çalanları ve vurmalı çalgıları, çalanları bir araya getirerek 3 Nisan Türk Halk Müziği korosunu oluşturma amacındayız.

Türk Halk Müziğini araştırmak, öğretmek, yaygınlaştırmak ve uygulamalarını konserler vererek hemşerilerimizin beğenisine sunup, sosyalleşmelerine katkı sağlamak, günlük yaşamın stresinden ve yoğun iş temposundan kurtararak kendilerine keyifli bir zaman dilimi ayırıp hoşça vakit geçirebilmeleri hedeflenmektedir.

Sevgi-saygı, dostluk, vefa gibi hayatımızdan çıkarıp attığımız, unuttuğumuz değerleri tekrar yaşamak ve yaşatmak amacıyla çıktığımız bu yolda, tüm kurumlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve hemşerilerimizi ister enstrümanıyla isterse sesiyle 3 Nisan Türk Halk Müziği korosu kurulumunda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İletişim ve Bilgi İçin

Abdullah KÜÇÜKTEPE 544 689 72 27

Sadık ÖKSÜZOĞLU 542 760 10 78

Abdullah TERZİOĞLU 505 300 67 40

Cihat ÖZER    0543 691 66 09