Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Küçüktepe'den açıklama


 

11150594_10153625976060742_73411485846182339_nYaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği olarak 7'den 70'e sevgi, saygı kaynaşma ve dayanışmayı güçlendirmek adına, çeşitli spor dalları ve sanat alanındaki projelerimizle madde bağımlılığına karşı toplumumuzu bilinçlendirip, gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacındayız.

Derneğimiz bu projelerin başlangıcı olarak kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve mahalleler arasında 40 yaş üzeri "Madde Bağımlılığına Karşı Ol" Futbol Turnuvası düzenleme kararı almıştır.

Bizler inancımızdan aldığımız ilhamla, özellikle gençlerimizin içinde bulunduğu meseleler tespit ederek Türk Milletine yakışır şekilde bilgili, şuurlu, inançlı, idealist, bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak ve Karabükümüzün daha sağlıklı bir gençliğe ve neticesinde aydınlık bir geleceğe sahip olması için başta madde bağımlılığı olmak üzere bütün kötü alışkanlıklara karşı farkındalık yaratacak faaliyetlere imza atmak istiyoruz.

Sorumluluk sabibi gençler yetiştirebilmek, sorunsuz bir gelecek demektir. Dolayısıyla gençlerimize sahip olmak aynı zamanda geleceğimize de sahip çıkmaktadır.

Derneğimiz bu bilinçle hareket ediyor ve bizler Karabük gençliğinin sosyal ve kültürel alanındaki başarılarıyla anılan bir gençlik olmasını diliyor ve Karabüküzde bütün kurumları, sivil toplum kuruluşlarını ve mahalleleri beraber mücadele etmeye çağırıyoruz ,dedi.