Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Küçüktepe 'den Kadir Gecesi mesajı yayınladı


 

Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, 21 Haziran Çarşamba'yı Perşembeye bağlayan "Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız.

Gelişiyle birlikte gönül dünyamızı aydınlatan,iç alemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, kainatın anlamını getiren gecedir. Kadir Gecesi, insanlığın rehberi olan Kur'an'ın indirildiği gecedir.

Bu gece Kur'an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gecede, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, iyi ve güzel davranışlarımızın çoğalıp, kötü davranışlarımızın azalması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Alemi'nin Kadir Geceleri'ni tebrik ederken, bu gecenin barış,huzur ve saadet getirmesini dilerim.

Editör: Haber Merkezi