keltepe-yalcin-1

 

MHP ADAYI DURMUŞ YALÇIN KELTEPE’DE KAYAK MERKEZİ İNŞAATI ARADIĞINI AÇIKLADI VE BİR TANITIM VİDEOSU HAZIRLATTI


 

YALÇIN “SAYIN OSMAN KAHVECİ ‘KELTEPE KAYAK MERKEZİ İNŞAATI YAPILDI’ DEDİ. BEN DE İNŞAATI ZİRVEDE ARADIM, ANCAK BULAMADIM!”


 



 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Durmuş Yalçın bu kez de Keltepe’ye yapılmaya başlanacağı ilan edilen Keltepe Kayak Merkezi inşaat şantiyesini aradığını açıkladı.

keltepe-yalcin-2Yalçın “Keltepe Kayak Merkezi yılan hikayesine dönen bir proje. AK Partili Milletvekillerinin her seçimde gündeme getirip, Karabüklü hemşehrilerimin hayalleri ile dalga geçercesine unuttukları bir projedir, tıpkı Filyos Liman projesi gibi. Soruyorum iktidar milletvekillerine daha kaç seçim almayı planlıyorsunuz aynı proje ile?” dedi.

Kayak merkezini rahmetli Suat Şafak Arar hocanın yıllar önce büyük bir vizyon ile hayalini kurduğunu ve, araştırmalarını yaptığını hatırlatan Durmuş Yalçın “Benim de defalarca çıktığım zirvede unutamadığım uğur böceklerinin yoğunluğu olmuştu. Elbette şehrimize faydası olacaktır gerçekleştirilebilirse. Ancak her seçimde ihale edilen, inşaatların yükseldiği iddia edilen Kayak merkezi inşaatının yapılacağı noktaya yolun dahi olmadığını halkımıza belgelemek istedik.

Sayın Osman Kahveci ‘bir ay önce karlar erimediği için yüklenici firmaya yer teslim edilemedi’ dedi, 20 Mayıs’ta ise Karabük basınımızın temsilcileri ile buluştuğu toplantıda “Spor yatırımlarının en son kayak tesisimiz vardı, onun da inşaatı yapıldı devam ediyor” demesi üzerine, Keltepe’ye çıkmak zaruri oldu ve yoğun programımızda gerçekleri halkımız ile video olarak paylaştık.” Diye konuştu.

"TBMM kürsüsünde 4 yılda Karabük’ü ilgilendiren sadece bir konuşma yapan, o da seçim yaklaşırken Sayın Kahveci’ye soruyorum” diyen Yalçın, konuşmasına şöyle devam etti;

“Karabüklü vatandaşımızı niye cahil yerine koyuyorsunuz. Niye kandırıyorsunuz? Niye yalan söylüyorsunuz? Daha önce söylediğiniz bir demeci referans aldık. ‘Ben lafa değil icraata bakarım’ demiştiniz. Lafınıza bakarak icraatınızı aradık, bulamadık Sayın Kahveci. Lafa da baksak, icraata da baksak, hizmeti bulamadık.

Lütfen 13 yıldır hayal sattığınız benim güzel Karabük’üme, artık yalan söylemeyin. Umut tacirliği yapmayın. Belki milletvekili olmak sizin için her şeyden değerli olabilir, ama hiçbir şey Karabüklünün yıkılan umutları, kırılan ümitlerinden daha değerli değildir.

keltepe-yalcin-3Verilen sözler bizim nazarımızda senettir, ancak iktidar sahipleri sözlerini tutmuyor. Karabük bizim sesimize kulak verdi. Karabük bir şeyi değiştirerek, her şeyi değiştirmekte kararlı olacak. Sokakta, caddede, mahalle mahalle, köy köy Karabük bir oldu. Bizlerden hayır dualarını eksik etmeyen tüm vatandaşlarıma buradan söz veriyorum. Karabük’te sıra dışı bir döneme hazır olun. Hizmeti sizlerin ayaklarına zorla getireceğim.

Unutma Karabük’üm! 7 Haziran seçimleri, mevcut iktidarın Ankara’dan engellediği yatırımların şahlanacağı kutlu bir dönemin başlangıcı olacaktır."