BAŞKAN VERGİLİ'DEN ŞİRİNEVLER MAHALLESİNE KATLI OTOPARK VE YER ALTI ÇARŞISI


 

BAŞKAN VERGİLİ’NİN, MAHALLE TOPLANTILARINA MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DA KATILIYOR


 

baskan-mahalle-toplanti

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mahalle toplantılarına devam ediyor. Vergili’nin bugünkü makamı Şirinevler mahallesine kuruldu.

Karabüklülerin taleplerini bizzat yerinde dinlemek için farklı bir projeyi hayata geçiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, hafta içi her gün makamını ayrı bir mahalleye taşıyor.

Şirinevler Mahallesindeki toplantıya MHP Karabük Milletvekili adayı Durmuş Yalçın’ın da katılması dikkatleri çekti.

Açılış konuşması yapan Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik, mahallelerine yapılan yatırımları anlatarak Belediye Başkanı Rafet Vergili ve ekibine mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin şikâyetleri arasında vatandaşların erken bırakılan çöp vardı. Mahalleli kursiyerler Başkan Vergili’den 2 katlı Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi yetersiz geldiğini dile getirerek 3 katlı olmasını istedi.

Şirinevler Mahallesi’ne Yer Altı Çarşısı Yapılacak

sirinevler-otoparkŞirinevler’e yapacağı yeni projeleri açıklayan Başkan Vergili şu konuşmayı yaptı;

“Pazar yerini büyük bir projeyle altını 3 kat inilerek 200-300 araçlık otopark ve üstünün kapalı pazar yeri yapılarak Şirinevler sakinlerine önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Yapacağımız katlı otoparkta asansörle hastaneye geçişi de yapılarak vatandaşlara kolaylık sağlayacağız. Her kavşaktan geçiş olacak. Bununla birlikte yeni bir projemiz Şirinevler hastane girişindeki kavşakta karşıdan karşıya geçen vatandaşlar, geçişi sırasında sorunlar yaşıyor. Bu alan için proje hazırlatıyorum. Yapacağımız proje ile alan tamamen yer altı çarşısı olacak. Yollar tamamen kapatılıp tretuvarlarla geçiş olacak. Alt geçitten geçiş noktaları olacak. Yürüyen merdivenlerle inip çıkılacak. Yapacağım proje en fazla 3 trilyonluk bir proje olacak”

 

Editör: Haber Merkezi