Sosyal Yaşam Merkezlerimizde, 250 kişiye, 18-35 yaş arası gençlerimize okur yazar ve işaret dili eğitimi verildi.



28052015_okuryazar_1-(1)


Birçok arkadaşımıza 5 yıldan bu tarafa okul yazar diploması verdik. Buda bütün Sosyal Yaşam Merkezlerinin maliyetini çıkarttı diyen Başkan Rafet Vergili, Sosyal Yaşam Merkezlerimizde okur-yazar eğitiminin önemini vurguladı.

Sosyal Yaşam Merkezlerimizde, 250 kişiye, 18-35 yaş arası gençlerimize okur yazar ve işaret dili eğitimi verildi. Başkan Vergili; "6 yıl önce demiştik ki her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi yapacağız ve bu sene içerisinde Sosyal Yaşam Merkezi eksikliğimiz tamamlanmış olacak.

Burada Halk Eğitim, Milli Eğitim ve İl Müftülüğümüzün büyük destekleri sayesinde tam işleyişini buldu. Sosyal Yaşam Merkezlerimizde önümüzdeki günlerde daha farklı faaliyetler olacak. Bugüne kadar 20 tane Sosyal Yaşam Merkezi yaptık.

Bir tane arkadaşımıza okur yazar diploması vermekle bütün Sosyal Yaşam Merkezinin maliyetini çıkartmış olduk. Bugüne kadar 250 vatandaşımıza okur yazar diploması verildi. Sosyal Yaşam Merkezlerinde vakit geçiriyorlar. Ayrıca meslek öğreniyorlar. Buda sosyalleşmenin ürünüdür" dedi.