Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması devam ediyor.


 
16102015_sirinevler_1Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, hafta içi her gün makamını ayrı bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Ziyarette, mahalle sakinleri adına konuşma yapan Şirinevler Mahalle Muhtarı Ozan Özçelik, mahallelerine yapılan yatırımları anlatarak Belediye Başkanı Rafet Vergili ve ekibine mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Şirinevler’e yapacağı yeni projeleri anlatan Başkan Vergili; “Pazar yeri, büyük bir projeyle altını 3 kat inilerek 200-300 araçlık otopark ve üstünün kapalı pazar yeri yapılarak Şirinevler sakinlerine önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

Yapacağımız katlı otoparkta asansörle hastaneye geçişi de yapılarak vatandaşlara kolaylık sağlayacağız. Her kavşaktan geçiş olacak.

Bununla birlikte yeni bir projemiz, Şirinevler hastane girişindeki kavşakta karşıdan karşıya geçen vatandaşlar, geçişi sırasında sorunlar yaşıyor.

Bu alan için proje hazırlatıyorum. Yapacağımız proje ile alan tamamen yer altı çarşısı olacak. Yollar tamamen kapatılıp tretuvarlarla geçiş olacak” dedi.

Samimi bir ortamda mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Şirinevler Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

 

Editör: Haber Merkezi