baskan_vergili_kurumsalKarabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Mirac Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Mirac Kandilini kutladı.


 
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Kandil günleri, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, insanlarımızın hoşgörü anlayışının egemen olduğu özel günlerden biridir.

Peygamber Efendimizin kutlu bir yolculuk sonunda Cenab-ı Hakk'a ulaştığı Mirac Gecesi'ni idrak ediyoruz. Mirac, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur.

Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım.

Bu duygu ve düşüncelerle feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Mirac Kandili'nin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennisiyle, başta Karabüklü hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Mirac Kandili'ni tebrik eder, saygılar sunarım” dedi.