Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili basınla sohbet toplantısında yine iddialı konuşmalara imza attı.

Vergili, Belediye çalışmalarında engellemelere maaruz kaldıklarını ifade ederken, AK Parti'nin önümüzdeki yerel seçimlerde Karabük Merkez'de ve bazı ilçelerde seçimi kaybedeceğini de iddia etti.

 

yine-bombaladi

KARABÜK 50 YIL PROJELERİ KONUŞACAK
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yapılacak birçok projenin olduğunu ve bazı engellemeler ile karşılaştıklarını belirterek “Önümüzdeki belediye seçimlerinde meclis üyelerinin çoğunluğunun MHP’li olmasıyla bu projeler hızlanacak. Karabük 50 yıl MHP’yi konuşacak. Kent Meydanı görecek, MHP yaptı diyecek, Alt geçidi görecek, MHP diyecek” diye konuştu.

Vergili Spor Vadisi projesini hayata geçirmeyi düşündüklerini, fakat şimdiden engellemelerin gelmeye başladığını belirtti.

rafet-yazi-1BELEDİYE HİZMETLERİNE ENGELLEMELER
Vergili Belediye hizmetlerinde engellemelerin başladığına da dikkati çekerek, şöyle konuştu;

“Her türlü engellemeleri, bir vesile ile aşıyoruz. Siyasete girdiğimden bu yana, partimin şahsi menfaatleri ile ilgili hiçbir işlem yapmadım. Yaptığımız hizmeti biliyoruz. Taş koyduklarında yarın biz ne yaparız diye düşünmüyorlar. Demek ki ileride Belediye Başkanlığını kazanma gibi bir iddiaları yok. Ekonomik ve yapım olarak ta durdurmaya çalıyorlar. Bugün bizi engellemek için alınan kararlar, yarın onları da etkileyecek, bunu gözden kaçırıyorlar. Yavaş yavaş bir şeylerin üstünden siyaset yapmaya başladılar.”

TUVELET BİNASI BİLE OLMAZ
Bir dönem önceki AK Partili Başkan Hüseyin Erer zamanında yapılan Belediye binası hakkında konuşan Vergili, “Ödüllü bina diyorlar, ne ödülüymüş, nerden ödül almış? Safranbolu’da logo seçimi yapıldı, ona da ödül verildi, ödül vermek kolay. Kim vermiş, ne zaman vermiş? Melih Gökçek bu binayı tuvalet olarak bile yapmaz. Şimdi çıkıp AK Partililer buna cevap versinler” dedi.


rafet-yazi-22014 YEREL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ KAYBEDECEK
“Arıtmayı için hükümete teşekkür ettik” diyen Vergili, “Hükümet Arıtmayı yaptı bizde çıktık teşekkür ettik. Bizde bu suyu vatandaşa veriyoruz. Her seferinde de bunu belirtiyorum. Sırf siyaset olsun diye cehalet yapmıyorum.” dedi.

MHP’nin 2014 yerel seçimlerinde tekrar seçimi kazanacağını kaydeden Vergili. AK Parti’nin ilçelerde bile seçimi kaybedeceğini iddia etti.

Vergili, “MHP seçimi kaybedecek diye bir şey yok. 2009 yılında nasıl çalıştıysam, mahalle, mahalle, ilçe ilçe çalışacağım. Güvendikleri ilçelerde bile seçimi kaybedecekler. Aday olmayacağım demek, siyaset yapmayacağım anlamına gelmez. Herkesin bir hedefi var, vekil olabilirim, örgütlü siyaset yapabilirim. Aday olmayacağım, siyaset yapmayacağım şeklinde anlaşılmasın.” diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi