Başkan Vergili öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerle kariyer toplantısı gerçekleştirdi.


 

11032015_esentepetoki_1Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 100. Yıl Mahallesinde bulunan Bahattin Gazi Yurdundaki öğrenciler ve Esentepe Toki Öğrenci Yurdunda ki öğrencilerle kariyer konusunda seminer verdi.

Başkan Vergili, öğrencilerle sohbet havasında geçen konuşmasında gençlerle birikimlerini paylaştı.

Üniversiteli gençlerle kariyer sohbetinde bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kendi öğrencilik dönemi, iş hayatı ve siyasi hayatında kazandığı birikimleri sohbet ortamında geçen toplantıda gençlerle paylaştı.

Belediye Başkanı Rafet Vergili, seminer sonunda kariyer konulu seminere vakit ayırıp kendisini dinledikleri için öğrencilere teşekkür etti.

Seminerden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise; “Başkanımızın anlattığı konular çok önemli. Öğrencilik yıllarımızda, geleceğimizin ilk basamaklarında Başkanımızın düşüncelerinden, fikirlerinden faydalanmak bizi mutlu etti. Böyle bir seminerde bizleri aydınlattığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

11032015_bahaddingazi_10Seminer sonunda yurt yetkilileri tarafından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye teşekkür amaçlı plaket takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi