10102016_sirinevler_1Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına Şirinevler Mahallesi ile devam etti.


 

Vatandaşların, mahallelerinde yaşadıkları sorunları bizzat kendilerinden dinlemek ve yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yürütmeyi hedefleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirerek her gün bir mahallede oluşturulan Başkanlık Makamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.

Mahallelerinde ki eksikliklerle ilgili bilgiler veren Şirinevler Mahallesi Muhtarı Ozan Özçelik, mahallelerinde yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Vergili’ye mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Gezici Başkanlık Makamında konuşan Başkan Vergili; “Şirinevler Mahallesinde asfalt, kaldırım, su, çocuk parkı problemleri kalmadı. Şirinevler Mahallesinde 30- 35 sorun varken şimdi ise 3-5 küçük sorun konuşuyoruz.

Onlarda temizlik ve hasar gören çocuk parkları. Temizlik konusunda biraz da vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Hürriyet Mahallesinde 2 temizlik işçisi olmasına rağmen temizliğe yetişemiyorlar. Baktığımızda sigara izmaritleri ve çöpler çöp kovasının yanlarında her 5 metrede bir çöp kovası olmasına rağmen yinede vatandaşlarımızın yerlere çöp atmasını anlam veremiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi