vergili-secim-baltasi


 

VERGİLİ, AK PARTİ'YE SERT VURMAYA BAŞLADI


 

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, KARABÜK’E GELEN HİÇBİR BAKANIN BELEDİYEYİ ZİYARET ETMEDİĞİNİ, BU NEDENLE KENDİSİNİN DE HİÇBİR BAKANI KARŞILAMADIĞINI VE BUNDAN SONRA DA KARŞILAMAYACAĞINI SÖYLEDİ


 



 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı döneminde birçok Bakanın Karabük’e geldiğini, fakat hiçbir bakanın Karabük Belediyesini ziyaret etmediğini söyledi.

Başkan Vergili Karabük Belediyesini ziyaret etmeyen hiçbir bakanı karşılamama kararı aldığını söyledi.

Vergili “Hiçbir bakanı karşılamama kararı aldım”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Karabük’e gelen bakanların belediyeyi ziyaret etmediği sürece hiçbir bakanı karşılamama kararı aldığını söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin her mahalleye bir sosyal yaşam merkezi projesi kapsamında 14. sosyal yaşam merkezi Şirinevler Mahallesinde yapılan törenle açıldı.

Açılış törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, belediye başkan yardımcısı Fatma Danışman, Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut,  belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.

Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezinin açılışı öncesi bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili,  Karabük’ü ziyaret eden hiçbir bakanın şimdiye kadar Karabük Belediyesini ziyaret etmediğini işaret ederek şunları söyledi;

vergili-yazi-foto“Öncelikle Şirinevler’de oturan vatandaşlarımıza yerel seçimlerde vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu yapmış olduğumuz 14. sosyal yaşam merkezimiz. 14 tane sosyal yaşam merkezi yapmak Türkiye’de bir rekordur. Fakat böyle hizmetler yaparken takdir edilmekten yoksun bırakılıyoruz. Şirinevler’e bir hastane yapıldı, bu hastanenin faaliyete geçmesini için yollarını yapan, köprüsünü açan Karabük Belediyesidir.

Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir ile görüşmek isteyen bakanlarımızın, şimdiye kadar Karabük Belediyesini ziyaret etmek için lütfetmediler. Karabük Belediyesinin karşında bulunan AKP binasına çıkıp, Karabük Belediyesi ‘ne yapıyor’ diye merak etmediler. Merak etseler onlar için çok büyük sıkıntı olacak. Biz hep bekledik, bir gün belediye binasına çıkarlar diye ama hiç kimse beni ziyaret etmediği için, bende bir prensip kararı aldım ve belediyeyi ziyaret etmeyen hiçbir bakanı karşılaşamaya gitmiyorum.

Karabük Belediyesinin yapmış olduklarını hiçbir şeklide kabullenemeyecekler, hazmedemeyecekler. Çünkü bizim bütçemiz belli, imkanlarımız belli, bu imkanlarla bu işlerin nasıl yapıldığına hayret ediyorlar ve hayret etmeye de devam edecekler.

Bu beş yıllık dönemde Karabük’ün hiçbir eksikliği kalmayacak. Hiçbir mahallenin tek bir problemi kalmayacak. Ne söz vermiş isek bu sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Seçim zamanı Bayır Mahalledeki hastane kapatılıyor dedik, fakat kapatılmayacak diye pankartlar asıldı. Hastane kapatılıyor, bakan yıkılıp yerine diş sağlığı merkezi kurulması kararı alıyor. O günde söyleyebilirsin vatandaşına bunu. Bir dahaki dönem belediye başkanlığına kesinlikle aday değilim. Bizim işimiz Karabük’ün eksikliklerini tamamlamak ve Karabük halkının duasını almaktır”

 

Editör: Haber Merkezi