vergili-vurmaya-basladi



MHP’Lİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, SEÇİM ÖNCESİ AK PARTİ ADAYLARINA VURMAYA BAŞLADI


 

VERGİLİ, ŞAHİN’İ HEDEF ALARAK “DÜĞÜNÜMÜZDE, CENAZEMİZDE KARABÜK’DE OLMAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI NE HİZMET VERECEK?”


 



 

7 Haziran Genel Seçimlerinde de ürettiği politikalar ile partisi MHP’nin 40 Bine yakın oy almasını sağlayan Rafet Vergili, adeta savaş baltalarını çıkardı.

Vergili aday tanıtım töreninde, ağırlıklı AK Parti adayı Mehmet Ali Şahin’i kast ederek “Düğünümüze, cenazemize gelmeyen adaylar” diye eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, 24. Dönem Karabük Milletvekili ve 26. Dönem Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, geçtiğimiz günlerde Mardin’de şehit edilen Karabüklü Şehit Polis Ercan Hırçın’ın cenaze töreninde bulunmamıştı.

Vergili konuşmasında özetle şunları söyledi;

“Eğer onların umurun da olsa idi 12 yıldır iktidar döneminde, iktidar partisinin adayı Karabük’e çakmış olduğu bir tane çiviyi gösterebilir mi?

Yine çıkacaklar vatandaşın karşına ne diyecekler çok merak ediyorum. Düğünümüzde, cenazemizde Karabük’te olmayan milletvekili adayları Karabük’e ne hizmet verecek hep beraber bakacağız.

Geçtiğimiz yıllarda Kardemir’de çalışan ve Metal-İş Sendikasına üye olan ve işten atılan işçilere ‘açtığınız davaları kazanın sizleri işe geri aldıracağım’ diye vaatte bulunup, bulunmadığını buradan sormak istiyorum. Biz hiçbir zaman gücün karşında ezilmedik.”

Editör: Haber Merkezi