vergili-sahine-fena-taktiBAŞKAN RAFET VERGİLİ, MEHMET ALİ ŞAHİN’İ KENDİLERİNİN BAŞARISIZ OLMASI İÇİN SÜREKLİ ENGELLEDİĞİNİ İDDİA ETMEYE DEVAM EDİYOR


 

VERGİLİ “BİRİLERİ NE KADAR BAŞARISIZ OLURSA, ONLAR BU MEMLEKETİN O KADAR AĞABEYLERİ, BÜYÜKLERİ OLACAĞINA İNANDILAR”


 



 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e yönelik eleştirilerini her geçen gün daha da ağırlaştırarak sürdürüyor.

Vergili, 5 Yıllık Belediye Başkanlığı döneminde kendisinin hizmet yapma noktasında, “Karabük’ün Sayın büyüğü” olarak adlandırdığı Mehmet Ali Şahin tarafından engellendiğini, hatta kendisinden önceki Belediye Başkanı Hüseyin Erer’in bile kendi partisinin Karabük Milletvekilleri tarafından engellendiğini öne sürdü.

Beş yıllık çalışma döneminde Karabük milletvekillerinden destek alamadıklarını belirten Başkan Vergili, Mehmet Ali Şahin’i hedef aldığı konuşmasında şunları söyledi;

“5 yıllık çalışma dönemimde iktidar partisi Milletvekillerinden, hiçbir destek alamadığımız gibi sürekli olarak da birilerin başarısızlığından kendilerine pay çıkartmaya çalıştılar. Birileri ne kadar başarısız olursa, onlar bu memleketin o kadar ağabeyleri, büyükleri olacağına inandıkları için Karabük’te hayati işlerle ilgili sürekli olarak engellemeye gittiler. Çünkü kendilerinin ortaya koymuş olduğu Karabük’le ilgili tek bir başarıları yoktur.

5 yıl içerisinde şu anda yapmış olduğumuz işlerin tamamını, 500 bin ölçekli Ak Parti Belediyelerinin bir tanesinin bile ben yaptığına inanmıyorum.  Devlet Su İşlerinin yapacağı ne kadar proje varsa tamamını hazırladık, kamulaştırması gereken her yeri kamulaştırmasını üstlendik. Karayolları ile ilgili her işte mutlaka içerisinde vardık, ne gerekiyorsa her türlü desteği verdik.  Kültür Müdürlüğü’ne Kütüphane’yi teslim ettik,  Kültür Bakanlığı olarak 750 bin lira para verecekti, bunu dahi bize çok gördüler. Bolu Belediyesi Kültür Bakanlığından senede en az 2 trilyon festival parası alıyor ama bize gelince 750 bin lira para çok görüldü.  Neden, çünkü bundan bizim vekillerimizin haberi olduğu için çok görüldü.”

Başkan Vergili'nin ise bu suçlamalar karşısında Mehmet Ali Şahin'in nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniliyor.