KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP ADAYI RAFET VERGİLİ, MHP SAFRANBOLU ADAYI MUSTAFA ÖZATA İLE YAN YANA SEÇİM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYORLAR


 

VERGİLİ “BİZ SİYASİ PARTİLERE GÖRE DEĞİL, KİŞİLERE GÖRE BİR ANLAYIŞ İÇİNDEYİZ”


 

ÖZATA “ŞAİBESİZ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YOLA ÇIKTIK. MUHATABIMIZ SAFRANBOLU HALKIDIR.”


 

vergili-ozata-ana-foto


Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Safranbolu MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata’ya destek vermek için Kıranköy mevkiinde esnafları ziyaret etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye ve MHP Safranbolu Adayı Mustafa Özata’ya esnaflar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Vergili, 30 Mart’ta Safranbolu’da çok farklı sonuç alacaklarını söyledi. Safranbolu’nun gelecek 5 yılda farklı yerlere geleceğini belirten Vergili “Neticeye ulaşmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Safranbolu ile Karabük’teki vatandaşlarımız arasında farklı bir muhabbet yok. Burada bulunan vatandaşlarımız esnafımız partimizin adayını destekliyor. Önümüzdeki 5 yılda Safranbolu çok farklı yerlere gelecek. Şuanda bizim gayemiz Safranbolu da müşterek belediye hizmetlerinden faydalanması. Biz herkesten oy istiyoruz. Biz siyasi partilere göre değil, kişilere göre bir anlayış içerisindeyiz. Bugüne kadar kimseyi ayırmadık.” diye konuştu.

Özata ise yaptığı açıklamada çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirten Özata “30 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi olarak sandıktan birinci parti olarak çıkacağız. Halkımız bizlere inanıyor ve güveniyor. Göreve geldiğimizde bütün vatandaşlarımıza aynı mesafede olacağız. İlçemizin bütün sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Seçime 10 günden az bir zaman kala seçim çalışmalarını da değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata “Safranbolu Belediye Başkanı adaylığı ciddi bir iştir, sorumluluk ister, yetenek ister, ayakları yere basan, Safranbolu’yu geleceğe taşıyacak kapasite ve projeler ister. 3 ayı aşkın bir zamandır Safranbolu halkına dünkü Safranbolu’yu, bu günkü Safranbolu’yu ve geleceğin Safranbolu’sunu anlattık. Safranbolu halkı projelerimizin bu şehre katma değer sağlayacağını, şehir ekonomisini büyüteceğini, insanların bu şehirde yaşamaktan mutlu olacağı bir ortam oluşturacağını görmüş ve anlamıştır.” Dedi.

Sözlerine devam eden Özata şöyle konuştu;

“Bugüne kadar gezdiğimiz ev, site, salon toplantılarında, esnaf gezilerimizde 10 Bine yakın insan ile yüz yüze geldik kucaklaştık. 25 Bin proje kitapçığı bir o kadarda kartvizit dağıttık şu ana kadar isteyen tüm hemşerilerimiz telefonla veya şahsen Mustafa Özata’ya yani bana ulaşabilir. Safranbolu halkı birikimleri, fikirleri, görüşleri ile seçim kampanyamıza şahsıma ve partimize büyük ilgi gösteriyor. İnanılmaz destek veriyor. Bu bizim sorumluluğumuzu ve Safranbolu halkına olan saygımızı sevgimizi arttırıyor. Bu güne kadar projelerimiz ile ilgili akademik anlamda tek bir ciddi eleştiri gelmedi, demek ki doğru projeler.”

Safranbolu halkı yeni bir gelecek yeni bir anlayış zamanın ruhuna uygun çağdaş bir vizyon istediğini vurgulayan Mustafa Özata “Safranbolulu hemşerilerimin isteklerinin hepsini yerine getirmeye talibiz. Zamanı geçmiş, bayatlamış, bıkkınlık getirmiş, siyasi söylemlerle vaktimiz olmadığı gibi politik kurnazlıklara tevessül edecek bir ahlak anlayışına da sahip değiliz.” Dedi.

Özata ayrıca hakkında dedikodu üretenleri, yüz yüze TV ekranlarında tartışmaya davet ettiğini hatırlatarak açıklamasına şöyle devam etti;

“Şahsımızla sıkıntısı olanları, hakkımızda dedikodu üretenleri, desteksiz sallayanları, iddialarını yüzümüze karşı söylemeleri için televizyonda tartışmaya davet ettik. Buyursunlar gelsinler, herkesin geçmişinden, kariyerinden, finans bilgisinden, ekonomi anlayışından, ulaşım tecrübesinden, şehircilik bilgisinden konuşalım dedik. Bu güne kadar kimseden çıt yok. Son olarak; Şaibesiz Belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. Muhatabımız Safranbolu halkıdır. Safranbolu halkının sağduyusuna ve zekâsına güveniyoruz. Emaneti layık olana teslim edeceklerdir.”