Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili son olarak Namık Kemal Mahallesi vatandaşların sıkıntılarını dinledi.


 

21102015_namikkemal_1Gezici Başkanlık makamında vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinleyen Vergili, onlara yerinde çözüm bulmaya çalışıyor.

Vergili, farklı birimleri ilgilendiren talepleri toplantıda hazır bulunan Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal’a talimat vererek vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

BAŞKANIMIZLA BİREBİR GÖRÜŞMEK BİZİ MUTLU EDİYOR
Başkanımızla birebir görüşmek bizleri mutlu ediyor diyen mahalle sakinleri; “Eskiden Başkanlarla birebir konuşamıyorduk.

Kendilerini aradığımızda sekreterleri çıkıyordu. Şuanda gezici başkanlık ofisi uygulaması projesiyle başkanla bizzat görüşebiliyoruz. Başkanımızla birebir görüşmek bizi mutlu ediyor” dediler.

Mahallelerinde ki eksikliklerle ilgili Başkan Vergili’ye bilgiler veren Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Adnan Kuş; “Mahallemizin problemlerinin çoğu yapıldı.

Mahallemizde asfalt çalışması yapılmasından dolayı kaldırımlar yola yakın oldu. Kaldırımların yeniden yapılıp yükselmesini istiyoruz.

Ayrıca Sosyal Yaşam Merkezi önündeki çocuk parkındaki masalar parktan çalınmış, akşam konulan masa sabah kayboluyor” dedi.

HALKIN AYAĞINA GİDİLİYOR

Karabük Belediyesi, halkın sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm bulmak için halkın ayağına kadar gidiyor. Başkan Vergili, Her hafta belirlenen günlerde gerçekleşen mahalle toplantılarında, halkı birebir dinleyip tüm sorun ve taleplerini not alıyor.

Çözülebilecek sorunlar toplantı sırasında çözüme kavuşturuluyor. Farklı birimleri ilgilendiren talepler anlık olarak ilgili birimlere iletilerek sonrasında takibi yapılıyor.

Namık Kemal Mahallesinde mahalle sakinlerine konuşma yapan Başkan Vergili; “Bu mahallemize ilk geldiğimiz zamanlarda 25 problem konuşuyorduk. Bu problemlerde büyük problemlerdi.

Şimdi ise 2-3 problem konuşuyoruz. Bunlarda kaldırım ve park masası gibi ufak problemler. Demek oluyor ki yaptığımız mahalle toplantıları sayesinde problemler azaldı.

Bu iki problemi de notumuza aldık, en kısa zamanda çözeriz” dedi.

Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Namık Kemal Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.