Makamını bir günlüğüne Üniversite Mahallesi’ne taşıyan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, burada hem çalışmalarını yürüttü, hem de mahallenin sıkıntılarını yerinde tespit etti.


 

14102015_universite_5Vatandaşların, mahallelerinde yaşadıkları sorunları bizzat kendilerinden dinlemek ve yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yürütmeyi hedefleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasını hayata geçirerek her gün bir mahallede oluşturulan Başkanlık Makamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.

Üniversite Mahallesi Muhtarı Adil Elieyioğlu yaptığı açılış konuşmasında mahallelerin problemlerini anlatarak, yapılan çalışmalar ve Cuma günü açılacak Sosyal Yaşam Merkezi için mahalleliler adına Başkan Vergili’ye teşekkür etti.

Karabük’te hiçbir vatandaşımızın ayağını çamura sokmayacağız diyen Başkan Vergili; “Asfalt çalışmamız devam ediyor.

Havaların yağışlı olmasından dolayı aksama olsa da havaların düzelmesiyle asfalt çalışmamız tüm hızıyla devam edecek ve hiçbir vatandaşımız bu kış ayağını çamura sokmayacak.

Mahallelerdeki büyük problemlerin bitti. Artık problem olarak çöp konteynırı, çöp sorunu, bazı ara sokaklarda asfalt sorunu gibi problemler konuşuyoruz. Bu problemleri de en kısa zamanda çözeceğiz. Yağmur suları ile ilgili olarak,İller Bankasından büyük bir proje yaptım, 1,5 sene sürdü.

Önümüzdeki günlerde projeleri teslim edecekler. Kanalizasyon kanalları gibi 700 kilometre kanallar yapılacak ve bu sayedesu taşkını ortadan kalkacak” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi