Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in katılımıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


 

22092016_muhtarlar_1Her ay düzenli olarak yapılan Mahalle Muhtarları toplantısının Eylül Ayı toplantısı Konarı Dipsiz Göl Restaurant’da yapıldı. Toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever katıldı.

Mahalle muhtarlarının verdiği yemekte konuşan Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı; “Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili, makamını tekrardan mahallelere taşıyor.

Mahallelerde başlayacak olan Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasında, halkın sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm bulmak için Başkanımız halkın ayağına gelerek dinleyecek.

Mahalle sakinleri Belediye başkanımıza bire bir sorunlarını söyleyebilecek. Vatandaşlarımız sorunlarını dile getirmesi için Belediye Başkanımız böyle bir imkân veriyor. Mahalle sakinlerimizin sorunları varsa toplantılara gelmelerini rica ediyorum” dedi.

Karabük için birlik ve beraberlik içerisinde göreve geldiği günden bu güne hizmetlerini gerçekleştiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, hizmet için muhtarlarla bir araya gelerek istek ve yapılması gerekenleri dinledi.

Belediyenin tüm imkânlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını belirten Başkan Vergili, Belediyenin kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanacaklarını ifade etti.

Mahalle muhtarlarının mesai arkadaşları olduğunu ifade eden Başkan Vergili, muhtarlarla işbirliği ve uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi