Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, son olarak Kapullu Mahallesi vatandaşların sıkıntılarını dinledi.


 

20102015_kapullu_1Mahalle sakinlerinin taleplerini bizzat kendilerinden dinlemek amacı ile uygulamaya koyduğu Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında başkanlık makamını her gün bir mahallede taşımaya devam ediyor.

Mahallelerinde ki eksikliklerle ilgili Başkan Vergili’ye bilgiler veren Kapullu Mahallesi Muhtarı Kadir Kuyupınar, mahallelerinde yol sorunu olduğundan mahalle sakinlerinin bazılarının doğalgaz alamadığını dile getirdi.

Herkes doğalgaza kavuşacak diyen Başkan Vergili; “Bizler Kapullu Mahallesini 2 sene önceden doğalgaza kavuşturduk, asfalt ve su problemini bitirdik. Bu mahallenin su arızası bitmezdi önceden, bütün su tesisatını değiştirdik, evinin önünde yolu olan herkese doğalgaz verdik.

Doğalgaz verilmeyen vatandaşlarında evin önünden araç yolu olmaması, yetkililer olumsuz bir sorun yaşandığında gaza müdahale etme şansları olmadığından doğalgazı veremiyor. Bizim anlaşmamızda bu şekildeydi.

Kapullu Mahallesinde evin önünde yolu olmayan vatandaşlarımız var. Bir an önce beraber çözüm bulalım ki bu yol sorunu da bitsin. Satın alınacaksa satın alalım. Yeter ki bu sorun bitsin” dedi.

Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Kapullu Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi