Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili makamını Kapullu Mahallesine taşıdı.


 

13052015_kapullu_1Başkan Vergili, Kapullu Mahallesi Muhtarlığında kurulan makamda vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi.

Mahallelerinin sorunları hakkında bilgi veren Muhtar Kadir Kuyupınar; “Kapullu Mahallemizin bazı evlerinin yapı izni ve ruhsatları olmadığı için en büyük sorunumuz imar sorunu. 2-3 sene önce mahallemize yapılan 18 uygulamasını mahalle sakinleri itiraz etmişti.

Ayrıca doğalgaz nedeniyle yolları bozulan sokakların asfalt sorunları var ve birde Dere Tarla semtimize çocuk parkı istiyoruz” dedi.

Mahalle Muhtarı Kadir Kuyupınar’dan sonra, Kapullu Mahallesi, Afet Evleri tapusuyla ilgili İmar Müdürünü çağırarak bilgi alan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Tapu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. En kısa zamanda tapu işini çözeceğiz. Dere evlerde yolu olmayan 7-8 tane ev için kamulaştırma yaparak, bu vatandaşlarımıza yolunu açalım.

Yolu olmayan caddeye giderek incelemeler yapın, ne gerekirse yapalım. Vatandaşlarımızın ayağını çamura sokmayalım” dedi.

Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Kapullu Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi