Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Kılavuzlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vergili; “Hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz, vatandaş bize değil, biz vatandaşa gidiyoruz” dedi.


 

15112016_kilavuzlar_4Mahallelerdeki eksiklikleri yerinde incelemek ve mahalle sakinlerinin taleplerini bizzat kendilerinden dinleme amacı ile hayata geçirdiği Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında her gün bir mahallede oluşturulan Başkanlık makamında, vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili son olarak kılavuzlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Kılavuzlar Mahalle Muhtarı Mithat Gümüş, yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, mahallenin sorunlarını dile getirdi. Gümüş; “2001 yılında alınan Trafik Komisyonu kararıyla, Özel Halk Otobüsü güzergahı, Jandarmadan giriş yapıp direkt Bostanbükü’ne gidiyor.

Dönüşü ise Kastamonu karayollarını kullanıyor. Mahalle sakinleri Karabük’e gitmek istediğinde sıkıntı yaşıyor. Trafik Komisyonuna dilekçe yazıp güzergahın Vatan Caddesinden gidiş geliş olmasını istiyoruz. Ayrıca mahallemizde 5 tane durak ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Mahalle Muhtarı Mithat Gümüş’ün talebi üzerine Trafik Komisyonuna dilekçe yazdıktan sonra kaç durak gerektiğini ve yerlerinin tespit edilip durakların konulacağını söyledi.

Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Kılavuzlar Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına