Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Makamını Bayır Mahallede yeni açılan Sosyal Yaşam Merkezine taşıdı.


 

26052015_bayirmah_2Bayır Mahallede kurulan makamda Başkan Vergili vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, mahalleleri ile ilgili birkaç sıkıntılarını anlattıktan sonra, mahallelerine yapılan Sosyal Yaşam Merkezi binası için mahalleleri adına Başkan Vergili’ye teşekkür etti.

Ben hizmet için göreve geldim diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Karabük Milletvekillerinin işi işlerimize engel koymaya çalışmaktır.

Devlet Demiryolları ile ilgili araziyi bize teslim etmesi için Devlet Demir Yollarıyla biz beraber protokol imzaladık.

26052015_bayirmah_5Bu protokolden haberi olan Milletvekilleri bunu nasıl durduracağını bilemediler. Dosyamız Ankara Üniversitesi’nde, yerlerin değerlendirme bölümüne gittiği zaman bize Üniversite’den telefon geldi.

Dediler ki; “Burası için ısrar ediyorsunuz ama bize talimat geldi, bu işi ağır alın diye söylediler”.

Burada bunlar 12 ay evvelki seçimlerde Rafet Vergili yalancı diye kapı kapı dolaştılar. Bu hastaneler kapatılmayacak dediler. İlk işleri hastaneyi kapatmak oldu. Şu anki mevcut arkadaşlarımızın Karabük’e hiçbir faydası olmadı. Bir tek çakılı çivileri dahi yok” dedi.

Başkan Vergili mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Bayır Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

 

Editör: Haber Merkezi