vergiliden-sitem



KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ, ÖZEL HAYIR İŞLERİNİN BİLE SİYASET MALZEMESİ YAPILMASINA FENA SİTEM ETTİ


 

VERGİLİ “BENİM ÖZEL HAYATIMDAKİ HAYIR, HASENAT İŞLERİNİ KİMSE ELEŞTİREMEZ. O BENİM ÖZELİM”


 



 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Adayı Mehmet Ceylan’ın geçtiğimiz gün bir Yerel TV’de canlı yayında kendisinin özel hayır işi olan bir konunun eleştirilmesine ve siyasi malzeme yapılmasına sitem etti.

Geçtiğimiz gün BRTV’de Zafer Acar’ın Gündem Programının canlı yayın konuğu olan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Rafet Vergili’nin şimdi kent meydanında yıktığı Atatürk İlköğretim Okulunu başka bir yere, şahsi imkanları ile yapacağına dair protokol imzaladığını, fakat bu zamana kadar yapmadığını ifade ederek “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokol elimde. Okulu yapacağım demiş, madem çok parası varmış da neden yapmıyor” şeklinde konuşma yaptı.

Ceylan’ın bu konuşmasını duyan Vergili, canlı yayına telefon bağlantısı ile katılarak, cevap hakkını kullanmak istediğini belirtmesine rağmen, Ceylan’ın kabul etmemesi üzerine cevap hakkını kullanamadığını belirtti.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklamada bulunan Vergili “Ben Milli Eğitim ile böyle bir protokol yaptım. O okulu da, diğer Vergili Fen Lisesi binası gibi kendi öz kaynaklarımla yapacağım. Fakat yer konusunda bazı muallaklar var. Kaldı ki ben bir okul yaparım, on okul yaparım. Allah nasip eder de inşallah daha fazla okul yaparım. Bu benim özel hayır işlerim. Bu kimseyi ilgilendirmez ve siyasi malzeme yapılması doğru değil. Milli Eğitim Müdürlüğünün ise bizim bu okul protokolünü ise onlara vermesi daha da düşündürücü bir hareket.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi