Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnaf ziyaretlerine Hürriyet Caddesi esnafları ile devam etti.

 

20130411AW000363_02

Hürriyet Caddesi esnaflarının bir bölümünü ziyaret eden Başkan Vergili, kaldığı yerden ziyaretlerine devam etti. Esnafların iş yerlerini bir bir ziyaret eden Başkan Vergili, esnafların şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek tek tek not aldırdı.

20130411AW000363_01Hürriyet Caddesi’nin yenilenmesinin ardından trafiğe kapatılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, yaya yoğunluğunun daha fazla olduğunu ve bu sayede de alışverişin canlandığını söylerken, bazı esnaflar ise özellikle gelin arabalarının caddeye girişine izin verilmesini istedi.

Hürriyet Caddesi’nin yenilenmesinin ardından trafiğe kapatılması ile birlikte yeni bir düzen geldiğini ve bu düzenin bozulmasını istemediğini, buna rağmen sürekli olmamak kaydı ile bazı durumlarda yaşadıkları bu soruna çözüm bulacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Vergili, özellikle yağışlı havalarda bu konuya olumlu baktığını ve bununla ilgili çözüm bulmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Vergili esnaflara yönelik ziyaretlerine belirlenen program dahilinde devam edecek.

Editör: Haber Merkezi