RAFET VERGİLİ “HALKA HİZMETİN, HAKKA HİZMET OLDUĞU” DUYGUSUYLA HAREKET EDİYOR VE HİÇ BİR ENDİŞE TAŞIMIYORUZ


 

dualar-yeter


Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili, hiçbir oy kaygısı taşıyarak siyaset yapmadığını ifade etti.

Vergili, beş yıl önce halkın teveccühü ve Allah’ın takdiri ile Karabüklülere hizmet etme şansına sahip olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

“Allah’ın izni, halkımızın takdiri ile Karabüklü hemşerilerime hizmet etme şansına nail oldum. Beş yıl boyunca Belediye’nin parasını kendi paramdan daha önde gördüm. İnsanların su, çevre temizlik ve emlak vergisi gibi belediyeye verdikleri paraları en iyi şekilde kullanmaya gayret ettim. ‘Halka hizmet, hakka hizmet’ düsturu ile hep bu hizmet de olmaya çalıştım. İller bankasından tüm belediyelere gönderilen paralar da belirli bir kriterler içinde zaten. Şu partili belediyeye, bu kadar, bu partili belediyeye şu kadar diye matematiksel hesap dışında bir ödeme de yapılmıyor. Karabüklü hemşerilerim, benim yaptığım hizmetleri ve onlardan toplanan paraları tam hakkıyla kullandığımı sanırım biliyorlar. Halka hizmetin de en büyük ibadet olduğunun baştan bu yana farkındayım.”

Vergili “Allah'ın takdiri varsa, ben hemşerilerime yine hizmet ederim. Beş yıl boyunca çok zaman hizmetler ve ödemeler noktasında sıkıntı içine girdik, fakat sabah bir şekilde bu sıkıntılar kendiliğinden bir şekilde çözüldü. Bu ne bizim marifetimizle oldu, ne de başka bir uğraşımızla. Bize inanan ve güvenen hemşerilerimizin duaları en büyük desteğimiz oldu.” Diye konuştu.

30 Mart da yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili hiçbir endişe taşımadığını ifade eden Vergili “Ben klasik siyasetçiler gibi ‘acaba seçimleri kazanacağım mı, kaybedeceğim mi?’ diye bir endişe içinde değilim. Karabük'te yaşayan her birey, neyin ne olduğunu görüyor ve çok iyi analizini yapabiliyor. Halkımıza hizmet süreci içinde hiçbir pişmanlığım ya da eyvahım yok. Allah'ıma şükürler olsun, kendi maddi varlığım rant yolu gözetmeyecek derecede. Allah yine bana Karabüklü hemşerilerime hizmet etmeyi nasip ederse ve hemşerilerim de destek verirse, yine aynı ibadet duygusuyla hizmetlerimize devam ederiz. Bize gönül veren eli nasırlı büyüklerimizin, yüzü nurlu hanımlarımızın, kalbi vatan sevgisi ile dolu olan kardeşlerimizin duaları bize bu zamana kadar en büyük destek oldu ve o dualar ile iyi niyetler eksik olmasın yeter.” Dedi.