Her gün bir mahallede oluşturulan gezici Başkanlık Makamında vatandaşlar ile bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili son olarak Fatih Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.


 

05052015_fatih_1Fatih Mahallesi sakinleri Başkan Vergili’den mahalleleri için düğün salonu istedi. Vergili; “Kireç kuyusu spor vadisi projesinin üstüne yapacağım düğün salonu zenginlerin gıbde ile bakacağı bir düğün salonu olacak. İhtiyacı olan, düğününü yapamayan 100 - 150 TL’ye düğününü yapacak. Düğün sahibi çerezini, meyve suyunu, pastasını alacak Belediye elemanı servisini yapacak. Biz bu düğün salonunu para için değil vatandaşlara hizmeti için yapacağız” dedi.

Mahalle sakinleri ağır tonajlı kamyonların mahallelerine girmemesi için Başkan Vergili’den yardım istedi.

Başkan Vergili; “Ağır tonajlı kamyonların verdiği hasarlardan bıktık. Ne su borusu, ne de kanalizasyon borusu bırakıyor. Bizim su ve kanalizasyon borularımızın derinliği 50 santimden 120 arası daha derine yapılamaz. Aydınlıkevler ve kayabaşı tarafında kantar meselesi yüzünden su, kanalizasyon arızası bizi bıktırdı. 50-60 ton yükle kantara girmemek için Kayabaşından gidiyor. Oraya koyacağım Zabıta Kontrol Kulübesiyle engellemeye çalışacağız. Hızlı bir şekilde tır ve kamyon garajı yaptırıp, şehir içersine bunların hiç birisini sokmamaya çalışacağız” dedi.