Başkan Vergili’ye, 5000 Evler 75. Yıl Mahallesinde açılan parktan dolayı çocuklar teşekkür etti.


 

20102015_park_15Karabük Belediyesi, yeşil alan ve park yatırımlarına devam ediyor. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi mevkiinde yapımı biten parkın açılışı düzenlenen törenle açıldı.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi çocuk parkı’nın mahalleye ve çocuklara yakışır bir şekilde yapıldığını belirten Belediye Başkanı Rafet Vergili;

“Ben 2009 senesinde aday olduğum zaman en az seçilme şansı olan bir belediye başkanı adayıydım.

Her söylediğimizde şöyle söylüyorlardı, Rafet Vergili yalan söylüyor, palavra atıyor, yıldızları gökten indiriyor. Bu söylediklerinin hiç birini de yapamaz dediler. Şükürler olsun ki biz o tarihte verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Verdiğimiz sözlerin üstünde de iş yaptık.

Birileri de bu çalışmalarımıza sürekli elini sokmaya çalışıyor veya yaptığımız işleri engellemeye çalışıyor. Bunu da neden yapıyor, biz başarısız olursak onlar siyasi olarak başarılı olacak ve onların meslekleri profesyonel siyasetçi olduğu için siyasi hayatları devam edecek.

Biz Karabük ile ilgili planlama yaptık 2014 seçimlerinde de bütün Karabük’te tüm partilerin oyunu alarak tekrardan seçildik. Hayati üç konu söyledik ama 13 ile 23 konuyla inşallah bu görev sürem içerisinde tamamlayacağız.

20102015_park_12Şöyle baktığımızda yine umut tacirleri her seferinde size umut vaad etmeye başlıyor. Geçen ki seçimlerindeki en büyük umut tacirliklerinin yaptıkları hadise hastanelerdi.

Biz dedik hastaneler kapatılacak, onlar dedi ki hastaneler kapatılmayacak. Biraz önce Doğum Hastanesinden geliyorum, yıkılmış, aynı şekilde Devlet Hastanesi yıkılmak üzere, oranında seçimden sonra yıkımı başlar.

HÜKÜMET ORTAĞI OLALIM, AYNI YERE DOĞUM HASTANESİ YAPTIRILACAK
Üniversiteyi de siyasete alet ediyorlar. Üniversiteye 4000 dönümlük alanı göreve geldikten sonra üniversite alanı olarak ilan ettik.

Türkiye’nin en büyük kampüslerinden bir tanesi olacak. Şimdi kalkıyorlar Doğum Hastanesinin olduğu yere üniversite binası yapacağız diyorlar. Bu üniversite binasının buraya ve üniversiteye ne katkısı olacak. Bir eğitim üniversite alanının içerisinde yapılır.

Üniversiteyi de siyasete alet ediyorlar. Çarşamba pazarındaki Devlet Hastanesinin yerine Ağız Diş Sağlığı binası kuracağız diyorlar. Üniversite çek elini bunlardan.

Üniversiteye ve rektöre de söylüyorum buradan, iyi düşünün bunlar Karabük’ün geleceğidir, Karabük’ün planlamasıdır. Sen git üniversite faaliyetlerini, diş sağlığımı, farklı bir fakülte binasını kampüsün içerisinde yap, 4000 dönüm arazin var.

İstediğin gibi kamulaştırma imkanın var. 3 ayda istediğin yeri satın alabiliyorsun. Sana bu imkanı verdi Karabük Belediyesi. Bizim paramız yok, alamıyoruz dersen Allah bunun size hesabını sorar. Yalnız üniversite içerisindeki kantinlerin kirasıyla şu ana kadar en az 3000 dönüm arazi satın alabilirdin.

Şimdi bunların üstünden siyaset yapıyorlar. Mahallelere söylüyorum Doğum Hastanesinin yerine yapılacak üniversite binasının size hiçbir faydası olmadığı gibi akşama kadarda başınız beladan kurtulmaz.

20102015_park_171 Kasım seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi kesinlikle hükümetin ortağıdır. Karabük’ten 1 milletvekili çıkartalım, hükümet ortağı olalım, aynı yere Doğum Hastanesi yaptırılacak Karabük’te.

Başkan Vergili, konuşmasının ardından hayırlı olsun temennisinde bulunarak, kurdele kesiminin ardından mahalle halkı ve çocuklarla sohbet etti.

 

 

Editör: Haber Merkezi