MHP’Lİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ’DEN, CHP ADAYINA AĞIR SUÇLAMA…


 

VERGİLİ “CHP ADAYI ERDOĞAN DİNÇEL, DAHA AKP’Yİ AĞZINA ALAMADI, KİME ÇALIŞTIĞI BELLİ DEĞİL. AKP’YE Mİ ÇALIŞIYOR?”


 

YAZIKLAR OLSUN

MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili seçim çalışmalarında, MHP Milletvekili adaylarını yalnız bırakmıyor.

Seçim çalışmalarını bu gün Safranbolu’da sürdüren MHP Milletvekili Adayı Dr. Adem Kar ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili seçmene “1  Daha MHP” dediler.

ADEM KAR “TOPLUMUN HER KESİMİNDEN DESTEK BEKLİYORUM”

MHP Karabük Milletvekili Adayı Adem Kar “Seçim AKP ile bizim aramızda geçiyor. 2002 Yılından bu yana AKP’nin Karabüklü hemşerilerimin önüne dayattığı adayları seçti ve o seçilen milletvekilleri ise bu halka tepeden baktılar. Vatandaşın alternatifi olmadığından hep onlara karşı boynunu büktü. Şimdi bu devir artık kapandı, bizim insanımızın artık alternatifi var. Bizim insanımızın artık onlara karşı kafaları eğik olmayacak. Karabüklü hemşerilerimin sağcısından, solcusundan ve her kesiminden destek bekliyorum.” Diye konuştu.

VERGİLİ “CHP ADAYI DİNÇEL’E YAZIKLAR OLSUN. AKP’Yİ HİÇ AĞZINA ALAMIYOR. KİME HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL”

MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise CHP adayı Erdoğan Dinçel’e ağır yüklendi.

Vergili “CHP Adayı Sayın Erdoğan Dinçel’in kime hizmet ettiği belli değil. Seçim süresi boyunca hiç onun ağzından AK Parti’yi eleştirdiğini duydunuz mu? Ey Erdoğan Dinçel, neden AK Parti ve AK Partililer hakkında en küçük bir eleştiri yapamıyorsun, neyin diyetini ödüyorsun? Kime hizmet ettiğin belli değil.” Diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi