15102015_bayirmah_2Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Başkanlık makamını her gün bir mahalleye taşımaya devam ediyor.


 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mahalle sakinlerinin taleplerini bizzat kendilerinden dinlemek amacı ile uygulamaya koyduğu Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Başkanlık makamını her gün bir mahalleye taşımaya devam ediyor.

Bayır Mahallesi sakinlerinin yaşadıkları sorunları bizzat kendilerinden dinlemek ve yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yürütmeyi hedefleyen Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması ile her gün bir mahallede oluşturulan Başkanlık makamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.

Ziyarette mahalle sakinleri adına konuşma yapan Bayır Mahalle Muhtarı Mehmet Özen, Mahallelerindeki problemleri anlattıktan sonra Başkan Vergili’ye mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Samimi bir ortamda mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Bayır Mahallede oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.

 

Editör: Haber Merkezi