09122011_asfalt_1Karabük’te hasar gören yollarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi ekipleri asfaltlama ile yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.


 

Karabük İli genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Halka hizmetin en iyisini vermek için çalışmaların devam ettiğini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili şu açıklamayı yaptı;

“Bozulan yollarımızı iyileştirmek ve bakım çalışmalarını yapmak için yama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Yeşil Mahallede alt yapı çalışmaları yapıldıktan sonra yaptığımız asfaltla modern bir yol haline geldi. 200 Evlerde çalışmalarımız devam etmekte ve en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Halim deresinin alt yapı çalışmaları tamamlandığında Halim deresinin yolunun da asfaltını hava şartları uygun olursa kısa zamanda atmayı hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalarımız neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız. Bu çalışmalarımıza ihtiyacı olan diğer mahallelerimizde de devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi