Karabük halkı ile iç içe olmak ve sıkıntılarını bizzat yerinde dinlemek amacıyla Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasını hayata geçiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.


 

06102015_5000evler_15000 Evler 75. Yıl ve Bahçeli Evler mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vergili 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık Makamında mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasında ki amacının bire bir görüşüp sorunları yerinde dinleyip gidermek diyen Başkan Vergili; “Mahallelerde 10 konu konuşup ikisini yapmamız bile problemlerin azaldığı gösterir.

Bu toplantıları yapmasaydık hiçbir konu da haberimiz olmayacaktı. İlk toplantılarda 25 tane problem konuşuyorduk, şimdi ise büyük problemle ilgili bir işimiz kalmadı, küçük problemler kaldı. Onları da en kısa zamanda çözeceğiz. 14 Ekim de 5000 Evler ile Safranbolu’yu bağlayacak olan Kanyon Köprü temelini attıktan sonra seneye de köprünün açılışını yaparsak hep beraber bu köprü sayesinde 5000 Evler Mahallesinde de çok büyük bir hareketlilik başlayacak. Spor vadisinin içersine bir firmayla konuşmamız devam ediyor.

Türkiye’de belki de en büyük alışveriş merkezleri de yapılacak. Özel bir firma tarafından Avrupa’nın bir üst sınıfında olacak. Firma ile görüşmemiz devam ediyor.

Bu mahalleye hayat verecek en büyük proje spor vadisi ve köprü. İkisinin yapılması ile beraber buradaki tüm gayrimenkullerin fiyatları bile değişecek ve emeklilerin cenneti haline gelecek." dedi.

Başkan Vergili vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini ifade ederek vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı

 

Editör: Haber Merkezi