Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk, Vergi Haftası Nedeni İle Yapılan Etkinlikler Kapsamında Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u Makamında Ziyaret Etti.


 

Ziyaretten duydu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, " Vergi ödeme konusu bir milletin devletine hem bağlılığının göstergesi hem de hizmet beklentilerinin gerçekleşmesi anlamında da en büyük kaynak ve destektir" dedi.

Türkiye’de vergi ödeme alışkanlığının bilincinin yerleştirilmiş olması ülkeyi kalkındırma ülkeyi daha iyi günlere taşıma beklentileriyle doğru orantılıdır diyerek sözlerine devam eden Başkan Aksoy sözlerine şöyle devam etti; "Eğer vatandaşlar ödedikleri vergilerin direk hizmete döndüğünü yakinen görürler ve bunu hissederlerse vergilerini ödeme noktasında da daha çok gayret gösteriyorlar.

Yine vergi ödemede adaletli olduğunu her gelir sahibinden vergi alındığını hissettikleri takdirde vergi ödeme noktasında geciktirmeden ödeme bilinci yerleşmiş oluyor. Bu vesile ile vergi haftasını kutluyor, vergisini ödeyen bir toplumun her zaman daha bilinçli bir toplum olduğunu hatırlatıyor, bu nazik ziyaretlerinden dolayı müdürümüz ve personeline yeniden teşekkür ediyorum" dedi.

Kader Öztürk ise, Başkan Aksoy’a ilgi ve alakasından, desteklerinden dolayı teşekküre etti.

Editör: Haber Merkezi