MİLLETVEKİLİ KAHVECİ YORTAN KÖPRÜSÜNÜN İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU, ARICAK KÖYÜNDE YOLA PARKE TAŞI DÖŞEDİ


 

kahveci-inceleme


AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci bir dizi incelemelerde bulundu.

Milletvekili Kahveci ilk olarak beraberinde Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ile birlikte yapımı tamamlan üzere olan köprüde incelemelerde bulundu. İlçe ile belde arasındaki mesafeyi 10 kilometre azaltacak olan köprüde incelemelerde bulundu.

Kahveci, yılların sorunu olan bugüne kadar söz verilmesine rağmen yapılmayan, ancak kendi iktidarlarına nasip olan köprünün Mart ayında tamamlanması için yüklenici firmaya işi hızlandırmasını istedi.

Kahveci "Milletvekilliğim seçim döneminde, Yortan’a her geldiğimizde vatandaşlar ‘Yıllardan beri bu köprü konuşulur ama yapılmadı, bu köprü size nasip olsun dediler’ bizde, Mehmet Ali Şahin beyle birlikte bu köprünün ihtiyaç olduğunu görünce hemen çalışmalara başladık ve bugün köprü tamamlanmak üzere. Köprünün betonarme işleri bitmiş sadece dolgusu kalmış. Müteahhit firma ile yetkilisi ile görüştüm ve Çarşamba gününden itibaren dolgu çalışmalarına başlıyor. İnşallah Mart ayında bu köprüyü hizmete açacağız" dedi.

20140209AW002771_04İŞÇİLERLE PARKE DÖŞEDİ
Milletvekili Osman Kahveci, daha sonra Karabük merkeze bağlı Arıcak köyüne geçerek burada yapılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

Devlet köylü işbirliğinde yapılan 700 metre uzunluğunda ve 3 bin metrekare genişliğinde kilitli parke döşemesi yapılan Arıcak köyünde inceleme yapan Kahveci, işçilerle birlikte parke döşedi. Yolla ilgili köy muhtarından bilgiler alan Osman Kahveci, vatandaşında sorunlarını dinledi. Yoldaki incelemelerinin ardından köye yapılacak futbol sahası alanında da incelemeler yapan Kahveci, hizmetin vatandaş için olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi