ANKARA’YA GİDEN VATANDAŞLARIN YARDIMINA 23. DÖNEM KARABÜK MİLLETVEKİLİ CUMHUR ÜNAL KOŞUYOR


 

cumhur-unal-1

Uzun yıllar AK Parti Karabük İl Başkanlığını yürüten, ardından da 2007 Genel seçimlerinde Karabük Milletvekili olan Cumhur Ünal, 2011 genel seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday olarak gösterilmemiş ve milletvekilliği sona ermişti.

Şu an Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığında Müşavirlik görevinde bulunan Cumhur Ünal, Karabük’ün sorunlarını yakından takip ederken, diğer taraftan da Ankara’ya giden tüm Karabüklü vatandaşların çeşitli sorunlarına koşuşturduğu belirtiliyor.

Başta hastanelere giden vatandaşlar olmak üzere, başkent de çeşitli bürokratik konular ile ilgili Ankara’ya giden Karabüklüler, Karabük Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e konumu itibari ile ulaşamıyorlar.

Diğer Karabük Milletvekili Osman Kahveci’ye de yasama görevlerindeki yoğunluğundan dolayı ulaşamayan Karabüklüler çareyi ulaşabildikleri bir tek Cumhur Ünal’da buluyorlar.

Çeşitli ufak tefek talepler ile ilgili Cumhur Ünal’a ulaşan Karabüklüler “Ankara’ya hastane veya başka işler için gidiyoruz. Tıkandığımız noktalar oluyor. Yardım etmeleri için bir tek eski vekilimiz Cumhur Ünal’a ulaşabiliyoruz. Ondan da Allah razı olsun elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor” şeklinde görüş beyan ediyorlar.

Ne diyelim Allah Cumhur Ünal’a kolaylık versin….