KARABÜK ÖZEL VATAN HASTANESİ ÇALIŞANLARI, CEMAL ÖZCAN’IN MÜJDELİ AÇIKLAMALARINI BEKLİYOR


 

VATAN HASTANESİNİ ALDIĞINI AÇIKLAYAN CEMAL ÖZCAN, HASTANEYİ NE ZAMAN HİZMETE SOKACAK?


 

HESABI KESİLEN 150’YE YAKIN HASTANE PERSONELİ BEKLEYİŞ İÇİNDE


 

vatan-personeli-bekleyiste

Karabük Özel Vatan Hastanesi, bağlı olduğu Universal Hastaneler Gurubunun eski sahibi Azmi Ofluoğlu’nun iki seneyi aşkındır mali sıkıntılar içinde olmasından dolayı geçtiğimiz günlerde kapanmıştı.

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Karabük Vatan Hastanesinin geçtiğimiz aylarda kapanması ile birlikte 150’ye yakın personel işsiz kalmıştı.

Yine geçtiğimiz günlerde Karabük’ün yakından tanıdığı ve kendisi de Karabüklü olan, İzmirli işadamı Cemal Özcan, Karabük Vatan Hastanesinin de bağlı olduğu Universal Hastaneler Gurubunu Azmi Ofluoğlu’ndan satın aldığını açıklamıştı.

Özcan, Karabük Vatan Hastanesinin en yakın zamanda tekrar açılacağını ve eskisinden daha iyi bir şekilde sağlık hizmetlerine başlayacağını açıklamıştı.

Cemal Özcan’ın Universal Hastaneler Gurubunu almasıyla birlikte, belirsiz bir şekilde bekleyen 118 Karabük Vatan Hastanesi personelinin de çıkışları verilmişti.

İş akdi fesih edilen ve şu anda işsizlik fonundan maaş alan bu 118 kişi, tazminatlarının verilip verilmeyeceğini, hastane açılırsa kendileri ile anlaşmaya gidilip, tekrar iş başı yapılıp, yapılmayacağı gibi konulara cevap bekliyorlar.

Cemal Özcan’ın en yakın zamanda bekleyiş içinde olan personelle görüşme gerçekleştirip, cevap bekleyen konularda açıklama yapması bekleniliyor.

Editör: Haber Merkezi