vatan_girisKARABÜK ÖZEL VATAN HASTANESİ DİREKTÖRÜ DR. ORHAN CAN “ARALIK AYI SONUNA KADAR SIKINTILARI AÇIP BEYAZ SAYFA AÇACAĞIZ”


 

Karabük Özel Vatan Hastanesi Direktörü Orhan Can, yaptığı açıklamada hastanelerinde yaşanan ekonomik sıkıntıların Aralık ayı sonu itibari ile biteceğini beyaz bir sayfa açacaklarını söyledi.

3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesi hastane personelinin eylem yaptığını ve bu eylem sonucunda Karabük ve çevre illerde Vatan Hastanesinin kapandığı yada kapacağı yönünde söylentilerin çıktığını anlatan Can “Karabük Vatan Hastanesi olarak son zamanlarda bağlı olduğumuz İstanbul ve değişik şehirlerde hastaneleri bulunan Üniversal hastaneleri grubunun son zamanlarda içine düşmüş olduğu ekonomik problem ve sıkıntılar nedeniyle bizde sıkıntılar yaşamaktayız. Buna rağmen tüm özverili çalışmalarımızla bu sorunu çözmeye çalışırken, Karabük ve civar şehirlerde Vatan hastanesi kapandı yada kapacak diye söylentiler çıkmaya başladı. Hastanemiz kapanmadı ve açıktır. Bir çok dalda doktorlarımız hizmet vermekte. Hastanemiz 24 saat hizmetine devam etmektedir. Yaşadığımız sıkıntıları Aralık ayı sonu itibari ile grupla birlikte aşacağımızı düşünmekteyiz. İnşallah yeni bir sayfa açılarak bu sıkıntıların hepsinden kurtulacağız. Üniversal hastanelerinde biz 3 maaş geride giderken, diğer hastanelerde 6-7 aydır maaşlar ödenemiyordu. Bizim patronlarımızın da söylediği gibi Aralık ayı sonuna kadar açacağız. Bu zamana kadar sabretmemiz ve herkesin alacağının ödeneceği ifade edilmekte” dedi.

Editör: Haber Merkezi